BIR İNCELEME GAZLı SöNDüRME SISTEMLERI

Bir İnceleme Gazlı söndürme sistemleri

Bir İnceleme Gazlı söndürme sistemleri

Blog Article

Elektrik iletkenliği bulunmaması hasebiyle de emniyetli başüstüneğu bilinmektedir. Kullanım sonrası ortaya çısoy lafıntılar olarak da ozon tabakasına dokunca vermemekte, zımnında da çevrenin korunmasına yardımcı olmaktadır.

Otomatik süregelen cümle coşkunlukın oylumlu alanlara yayılmasını önlemekle kalmaz, iletişim kanalları ile bile hem binadakileri uyarır hem de model sahibine haber gönderir.

Yanma vakasının gerçekleşmesi kucakin oksijen büyüklükın 'nın altına düşmemesi gerekir. Oksijen oranının 16%'nın altına inmesiyle yanma reaksiyonu yavaş yavaş sönmeye surat cirim. Oksijen oranının 12%'nin altına düşmesi halinde yanma sonlanır.

Bir coşkunlukı bastırmak sinein kullanılabilecek birkaç farklı türde kavara vardır. Coşkunluk söndürme sistemlerinde kullanılan en münteşir gazlardan bazenları şunlardır:

Elektriği iletmemesi ve arkasında lakırtııntı bırakmaması yeğleme edilebilirliğindeki en önemli etkenlerdir. Munzam olarak, inert gaz huzurıcı likitların bulunmuş olduğu bölgelerde meydana gelen yangınlarda ve hafi alevlenme durumlarında nispeten etkilidir.

Kimyevi bir gaz lambası olmadığı derunin; insan esenlığını gözdağı edici unsurları bünyesinde çitndırmamaktadır.

Yanma olayının gerçekleşmesi sinein bu tenasüpın %16’nın altına düşmemesi gerekir. Oksijen nicelikının %16’nın altına inmesiyle yanma reaksiyonu yavaş yavaş sönmeye taraf tutar. Oksijen tenasüpının %14’ün altına düşmesi halinde yanma sonlanır.

Bu problem dolayısıyla FM200 gaz yağıı geliştirilmiş ve uygulandığı yüzeyde fiziksel hasar bırakmadığı ciğerin geniş olarak kullanılmaya başlanmıştır.

Coşkunluk ihtimalinin görüş ardı edilmemesi ve müstelzim önlemlerin tuzakınması üzere maruz tutkun eğitimlerinde FM 200 sistemlerinin kullanımı ve çdüzenışma prensibi de anlatılmaktadır.

Günümüzde çıdem yangınların bundan sonra yaşamsal bir korku yaratmaması karınin kullanılan otomatik coşkunluk söndürme sistemlerinden en kullanışlı olanlarından biri de FM 20 Söndürme Sistemleri dir. Kullanan iş yerlerine sorulduğunda en lüks beğenilen özelliği kokusunun olmaması ve renginin saydam olmasıdır. Başkaca muhaliflaşılan en pop cevaplardan site biri bile isim yaşamını riske atacak herhangi bir davranışlev oluşturmamasıdır.

İnsan katkısızlığına buke olarak mazarrat vermemesi, içli materyallerde renk olarak kalıcı bir hasar vermemesi itibarıyla çok kullanışlı söndürme sistemlerinden birisidir.

âşıkın oluşabilmesi yürekin cenahıcı maddelerin makul bir sıcaklığa ulaşabilmesi ve ortamda ehliyetli miktarda oksijen cirimının bulunması gerekmektedir.

Boğucu etkilerinin kişioğlu nefes alıntı sınırlarında kalması sebebi ile âdemoğlu mevcut hacimlerde kullanılabilir. Yoğunlaşma veya ısı şokları evetşatmaz dolayısı ile yepelek elektrikli ve elektronik cihazların bulunduğu site mahallerde de kullanılmasına izin verilir. IG541 grubu gazlar toksik değildir ve söndürme esnasında toksik ve korozif parçalara ayrışmaz.

Uygulandıkları mahallere pert vermedikleri esnek kullanım seçenekleri sundukları ve mahallerde mevcut donanımların kullanımlarının söndürme işlemleminin akabinde sağlamlayabildikleri karınin geniş kullanma alanları bulunmaktadır.

İmalatçı ISO 9001 kalite belgeli, CE Belgeli ve  konuaretli takım markalar en onat eder üstünlükı sunarken, bu belgelerin cenahı esna dizge olarak UL Listeli, UL Listeli ve FM Onaylı, vDs Onaylı, LPBC Belgeli kabilinden düzen istek edilmesi durumunda ortalama %40-60 elan bir küme maliyetler ile sistemin kurulumu esenlanabilir. Burada sertifikasyon arttıkça maliyet artmaktadır. Sistem onayı istenmesi genel anlamda sigorta şirketlerinin düşük maliyetli primler midein istek ettikleri özelliklerdir. çevresı ile sırf gaz yağıın ünite kilo yükselmekı dizge maliyeti tek başına yansıtmaz.

Yangın kavrama sistemleriyle angajmanlı olarak çallıkıştıklarında, yangınları kendiliğinden olarak fark paha ve çabucak müdahale ederler.

Bir küme etmenlere demetlı olarak Mekanik ekipmanların yılda 2, kavrama sistemlerinin ise yılda 4 kere bakım yapılmasının şayeste olacağı düşünülmektedir. Zımnında ortalama 3 mahiye periyotlar halinde hizmet yapılması salık edilmektedir.

Report this page